Kleurstyling

Verschillende behangstijlen passen bij verschillende interieuren. Gaat u voor een klassiek, stijlvol interieur? Romantisch, of landelijk? Bij Walzz Styling zijn we van mening dat behang de basis vormt van ieder interieur. 

"Mensen een rijk gevoel geven, zonder dat ze daar de hoofdprijs voor moeten betalen."

We kijken verder dan uw stijl. We luisteren naar u, uw verhaal en uw budget. Daar ligt voor ons de uitdaging. Maar die uitdaging stopt voor ons niet bij het behang. Zo helpen we u ook graag op weg met de rest van uw interieur. We geven u graag tips over kleuren, vormen en materialen die niet alleen bij uw behang, maar vooral ook bij u passen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Collage Samples

Projecten

Het behangen van uw muur

Wanneer we tot een ontwerp zijn gekomen en de voorbereidende werkzaamheden hebben uitgevoerd, gaan we uw muren behangen! Na het behangen voorzien we u graag van advies over kleuren en styling.

De voorbereidende werkzaamheden

Wanneer u uw muren laat stylen door Walzz, zorgen we niet alleen voor het mooiste ontwerp, maar ook voor de mooiste afwerking. Voor we aan de slag gaan met behangen zorgen we voor een goede voorbereiding van uw muren.

Het ontwerp van uw Walzz

Een prachtig gestylde muur begint bij Walzz met een goed gesprek. We komen graag eerst meer over u en uw woning of werkplek te weten. Dat helpt ons met het ontwerpen van uw muurstyling.