Over ons

Walzz Styling wordt vormgegeven door Arjan en Ria, een dynamisch duo met een duidelijke visie en missie. Samen zorgen zij ervoor dat al hun klanten kunnen wonen in een ruimte die écht bij hen past.

Arjan en Ria bekleden beide een duidelijke rol in hun samenwerking. Arjan: "Ik ga over de technische kant en de uitvoering van de werkzaamheden; behangen en de muur bekleden." Daarentegen vervult Ria juist meer een creatieve rol. "Door een goed gesprek met de klant te hebben, kom ik erachter waar de klant de behoefte aan heeft. En vaak gaat dat verder dan de klant in eerste instantie dacht." Ze ondersteunen elkaar echter waar nodig: "We voelen elkaar vaak goed aan en samen komen we tot een goed plan. In de meeste gevallen bereiden we ons thuis alvast voor en nemen dat mee naar de klant."

"Ervoor zorgen dat mensen met een glimlach in huis zitten. Dat geeft ons energie en kracht."

Waar veel stylisten graag hun eigen 'sausje' achterlaten in een interieur, ligt bij Arjan en Ria juist de kunst om dat niet te doen. "We zien dat veel klanten té gelikt of té gemaakt niet mooi vinden. Natuurlijk ondersteunen we onze klanten met hun keuzes, maar aan het einde van de rit moet het interieur een afspiegeling van de bewoners zijn. Wel proberen we onze klanten te behoeden voor fouten, door ook mee te denken over zaken als lichtinval."

Neem contact met ons op