Walzz styling

Behang heeft verschillende functies; het bepaalt de sfeer van een ruimte, maar het kan er ook voor zorgen dat een kamer groter lijkt – of juist kleiner natuurlijk. Verschillende materialen zorgen voor verschillende uitstralingen, maar ook kleuren, vormen, patronen (of juist niet) hebben allemaal invloed op uw interieur. We zien dat mensen – mede door de keuzestress – veelal kiezen voor iets simpelers. En dat vinden wij een gemiste kans.

"Meedenken met de klant, hun wensen en hun budget. Daar ligt voor ons de uitdaging."

We helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Dat begint met een goed gesprek. We komen graag meer over u te weten; dat helpt ons met het vormen van een beeld bij uw verhaal. Vervolgens bespreken we samen de mogelijkheden; alles gaat in goed overleg. Natuurlijk verzorgen we ook het behangwerk voor u. Onze rol hoeft hier niet te stoppen; we helpen u ook graag met uw verdere interieurstyling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Collage Samples

Projecten

Het behangen van uw muur

Wanneer we tot een ontwerp zijn gekomen en de voorbereidende werkzaamheden hebben uitgevoerd, gaan we uw muren behangen! Na het behangen voorzien we u graag van advies over kleuren en styling.

De voorbereidende werkzaamheden

Wanneer u uw muren laat stylen door Walzz, zorgen we niet alleen voor het mooiste ontwerp, maar ook voor de mooiste afwerking. Voor we aan de slag gaan met behangen zorgen we voor een goede voorbereiding van uw muren.

Het ontwerp van uw Walzz

Een prachtig gestylde muur begint bij Walzz met een goed gesprek. We komen graag eerst meer over u en uw woning of werkplek te weten. Dat helpt ons met het ontwerpen van uw muurstyling.